5 Essential Elements For su tesisatçısı

Wiki Article

Yapılarda meydana gelen su sızıntılarını tespit etmek için birçok teknik vardır. Bir çoğu teknik ve tecrübe gerektiren cihazlar kullanılarak yapılır. Kullanıldığı alana ve sızıntının derecesine göre su kaçağı bulma tekniği farklılık gösterir.

Su kaçağı varsa ve sizin dairenizde veya alt katta belirtileri yoksa yan komşunuzun dairesinde sorun ortaya çıkabilir. Ya da alt kat komşunuzun yan dairesinde de sorun görülebilir.

mutfak duvarında su damlacıkları oluşuyor balkon dan geldiğini düşünüyoruz ama balkonda da en ufak biz iz yok, şimdi oturma odasında da aynı sorun var ne önerirsiniz ne yapmak gerekir ?

Bu cihazlar, duvarların arkasındaki su birikintilerini veya gizli borulardaki sızıntıları tespit etmede oldukça etkilidir.

Gelen usta boruyu tamir edip gitti ancak su patlağını bulabilmek için 3-five tane kırdığı fayansı tamir etmeden gitti. Şuan herhangi bir su kaçağı yok ancak fayansların tamir edilmesi lazım bu konuda lawnımcı olur musunuz. Tekrar aynı sorunu yaşamamak için su tesisatının kontrol edilmesini rica ediyorum.

Elbette semtimdeki sıhhi tesisat ustası da kazansın, fakat kazanırken su tesisatçısı kesin burasıdır, su kaçak tespiti yok yok burasıdır, orası değilse burasıdır diyerek tahmin hesabı ile kırıp dökmesin.

İstanbul’da kameralı su kaçağı bulma ve kırmadan su kaçağı tespiti hizmetimizi Tıkanıklık Merkezi olarak son sistem makinelerimiz ve harika kadromuzla sizlere hızlıca ulaştırıyoruz.

Su sızıntısının olduğu yerin bulunması öncelikli su su tesisatçısı kaçağının pis su kaynaklı mı yoksa temiz su kaynaklı mı olduğu tespit edilir.

 Su kaçağının elektrik kablolarını damlaması veya teması olması halinde elektrik aksamında sorunlar oluşarak can su kaçağı tespit veya mal kaybına kadar büyük sorunlar meydana gelebilir. Apartman dairesinde bulunan kişilerin alt komşularına su akması sonucu karşılıklı iletişim bozukluğuna da sebep olabilir.

Elektrik alanında aklınıza ne gelirse yılların tecrübesiyle hizmetinizdeyiz su tesisatı ve boya yan hizmet olarak verilir Beni tercih etmeniz sizler için Bi ayrıcalık olduğunu göreceksiniz

Bu uygulama hem ev sahibine masraf hem de su kaçağı tespiti yapacak tesisatçıya masraftır. Bu uygulama, tesisatçının daha fazla gayret etmesine ve zaman kaybetmesine neden oluyordu. Bu olumsuzlukların bir de ev sahibi tarafı var.

Arızalar büyük paralar harcanan işler değildir işiniz her ne olursa olsun biz yapmıyor olsak dahi bilgilerimizi su kaçağı tespiti ve tecrübemizi sizinle paylaşabiliriz Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

Profesyonel Ekip Firmamızın yaptığı işlerde başarılı olmasının arkasında yatan en büyük etken profesyonel ekiplerimizdir.

Kameralı su kaçak tespit cihazı fiyatları kamera kablosunun uzunluğuna göre farklılıklar gösterebilir. Bugun piyasada kablo uzunlukları farklı boyutlarda olan kameralı su kaçağı tespit cihazları bulunmaktadır.

Report this wiki page